dimecres, 31 de gener del 2018

PRESENTACIÓ DE L´ASSIGNATURA 30/01/2018

En la primera sessió que hem realitzat, hem pogut conéixer el mestre de l'assignatura, didàctica del coneixement del medi natural. En este cas, s'anomena, Juanfra.


Hi havia oïda parlar d'este professor, i la veritat, que tot eren alagos cap al mestre, per això, em va agradar la idea de tindre-li com a docent en aquesta assignatura, ja que és en valencià, i presente algunes dificultats a l'hora de parlar i escriure valencià.


Primerament, ens ha sorprés amb un corto, en aquest cas, el tema era el dia de la Paz, i este curt, m'ha agradat prou, el qual, tractava de com un xic amb un simple abraç i sense demanar res a canvi, podia transmetre pau i tranquil·litat als altres, els quals molts d'ells estaven barallant o discutint, i ell amb un abraç fort i durador podia aconseguir quelcom, que pareixia impossible, en este cas calmar a les persones i mostrar-los que hi ha coses més valuosa que perdre el temps discutint. 
M'ha agradat molt este curt, i ha creat interés per l'assignatura, res més pel començament que ha tingut. Crec que amb eixos curts aprendrem moltes coses, que ara mateix desconeixem.


A més, segons ha explicat el plantejament de l'assignatura, m'ha agradat prou i ha creat un cert interés en mi per començar les classes. Espere aprendre moltes coses amb Juanfra, i que sobretot tinga una estada bona en les seues classes i aprenga distints conceptes que ara mateix desconec.


També, la manera d'impartir les classes m'ha agradat, i crec que serà molt bona la idea que té planificada. També, ens ha repartit caramel·lets, amb les que s'ha guanyat el poder llevar-nos eixa barrera de vergonya que  al principi solem tindre. Les impressions són bones per ara, segons transcórrega el quadrimestre vos aniré comptant.


Per a finalitzar, amb les llepolies se m'ha ocorregut buscar una activitat per als xiquets, i he pogut trobar esta manualitat que m'ha resultat interessant, que es podria fer en classe i que als xiquets els pot agradar.



És una activitat de crear palometes, on el cos està creat amb una pinça i pintura, i les ales estes creades per una bossa plena de llepolies, les quals poden triar els xiquets.


Les impressions són bones per ara, segons transcórrega el quadrimestre vos aniré comptant.



Salutacions.