dimarts, 13 de febrer del 2018

INFÀNCIA PLENA DE MENTIDES, CIÈNCIA POPULAR

En aquesta sessió, comencem amb un curt com bé va comentar el prefessor que faria en totes les sessiones. En aquest cas, el curt parlava de la falta de coneixements bàsics (com pot ser el número PI), dels jóvens de hui en dia. Açò molts companys han opinat que és por culpa dels mestres. En el meu cas, crec que de vegades, sí que pot ser culpa dels mestres per falta de motivació cap als alumnes. Però, també, cal admetre que alguns alumnes deixen d´estudiar per pròpia decisió, perquè molts professors si que li donen oportunitats d´estudiar i poder aprendre, però ells mateixos reneguen als estudis.

Per tant, podem dir que hi ha dues casos, però sol estar en augment l´opció primera, que és la falta de motivació en les aules cap als alumnes, és a dir, la falta de motivació que aporta el mestre als alumnes.

Després de debatre sobre el curt, el professor va voler gastar-nos un broma fent-nos una prova escrita (examen) per a veure el nivell de coneixements bàsics que teníem sobre l´assignatura. En aquesta prova escrita, vaig descobrir que tota la meua infància estava plena de mentides. D´ací, va eixir el terme ciència popular, la qual és la que ens creiem que és veritat, però en veritat no és eixa la realitat.


Per a finalitzar, ens va explicar diverses qüestions, però la que més em va cridar l´atenció va a ser la de triar amb quí és més perillós dormir a les nits, i jo vaig  triar "la planta" ja que és el que m´havien comptat a mi i em creia que la sabia a ciència certa, però com en totes les qüestions, també                m´equivocava, és més perillós dormir amb una persona que amb una planta, perquè respira com tu, i per tant, et lleva més oxigen que una planta.




Una activitat que podem fer a classe, es una endevinalla que està relacionat amb les estacions com una de les qüestions que es va preguntar en la prova escrita.

El títol que li he posat és: L´endevinalla de la tardor.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada