dijous, 3 de maig del 2018

ELS NINOTS


La classe va començar amb un vídeo molt bonic:
  • Vídeo:


Aquest vídeo és d'admirar al director. Al principi, quan vaig veure que li cridava a l'escenari del saló d'actes, vaig pensar que no li anaven a tractar res bé, però la veritat que amb ajuda del director, el xiquet va poder expressar el trastorn que patia i va poder adaptar-se a les classes i els alumnes i mestres van poder entendre el que li ocorria. Nosaltres com a futurs docents hem de conèixer molt bé al nostre alumnat i no adaptar-los a ells a l'aula, sinó que ens hem d'adaptar nosaltres a ells. Tots els xiquets són diferents, i cadascun d'ells necessita unes coses diferents i una ajudes diferents, igual que alguns necessiten més i uns altres menys. Nosaltres hem d'aconseguir-la igualtat entre els alumnes, ja que ells han d'entendre a tots els companys i respectar-los, perquè si tots nosaltres (mestres i alumnat) acceptem als xiquets, moltes vegades arriba un moment en el qual el trastorn o discapacitat es nota molt menys que si ens els acceptem. Tots els xiquets tenen dret a aprendre i aconseguir l'objectiu que ells vulguen, ja que tots ells són grans somiadors i han d'arribar a ser grans triumfadors.

Després vam poder gaudir d'una pràctica molt bonica i divertida on tots ens ajudeu-vos a crear al nostre ninot, i tots compartim el material que teníem. Ací us mostre un vídeo de com fer un ninot a casa amb ajuda dels papàs si tens una edat inferior a 12 anys:



  • I aquest va ser el resultat:


La veritat que no són una artista però em vaig divertir molt i em va agradar la pràctica.

Per a acabar el blog d'avui, la veritat que m'encanten aquesta classes que són més interactives i que gaudim tot l'alumnat junts i que aprofitem per a poder conèixer-nos una mica més cadascun de nosaltres, i,alhora, poder atendre d'una forma diferent i divertida. "Compartir és viure", i nosaltres som els futurs encarregats d'ensenyar aqueixa frase al nostre alumnat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada