dimecres, 16 de maig del 2018

SANT JORDI


  • Aquest és el vídeo que vam vore a classe al començament:



- En aquest vídeo es pot observar com una xiqueta sempre juga amb la seua nina. La nina li ensenya moltes coses, totes elles bones. En canvi,arriba un moment en el qual la xiqueta no li fa cas a la nina i, ella es posa trista. Al final del v´deo, es pot veure com fent les coses bé, i seguint els passos de la nina, finalment aconsegueix ser una persona real, ila xiqueta real es converteix en una nina.


- En aquesta classe, vam tratar el tema del llibre, perquè el dia d'abans era Sant Jordi, i al mestre li agrada tractar aquesta temàtica. Vam fer diverses coses, per exemple vam tratar una imatge que ens va fer molta gràcia. 


  • Aquesta és l'imatge:


Després, ens va mostrar una muntunà dellibres, i teníem que triar un llibre que ho va fer el mestre, i nosaltres vam escogir fer-ho en grup, per a fer-ho més ràpid.

Ens va tocar un llibre ple d'experiments, i que ens va servir molt per a fer la seqüència didàctica que tenim que portar l'últim dia de classe. El llibre va ser molt divertit, i molt fàcil de tractar amb l'alumnat d'Educació Infantil. En aquest cas, més concretament, va ser com un manual d'experiments, on et posaba pas a pas com fer un experiment.

Aquesta classe va ser diferent i, a la mateixa vegada molt divertida. Vam aprendre diferents contextes i vam treballar en equip.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada